Mai Móni

Húsgombócok zöldségmártásban

Ez az étel az egyik kedvencem. Régóta készítem különböző verziókban, tulajdonképpen lecsós alapról van szó, amely kiegészül padlizsánnal – feltétlenül -, illetve egyéb zöldségekkel, például répával, cukkinivel, hagymával. Van, amikor húst nem is teszek bele, de most a paleo kísérleti időszakban némi darált sertéscombbal tettem laktató ebéddé. Azzal utólag szembesültem, hogy ez az étel bizony… Tovább »

Főzzünk spanyolul! Albóndigas con orejones – húsgombócok sárgabarackkal

Ennyi sevillai sztori már megkíván egy tisztességes spanyol receptet, hát most következzen ez. Vettem néhány főzős magazint, kettőt már a karácsony jegyében adtak ki, ez a recept pedig egy olyan újságból származik, amely könnyű őszi recepteket ígér.Tényleg nem nehéz elkészíteni ezt a húsos-gyümölcsös fogást, és az aszalt baracknak, illetve a narancsnak köszönhetően különleges, ám nagyon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!