Mai Móni

Pisztráng fokhagymás-fűszeres vajban sütve

Az már közhely, hogy mi, magyarok milyen kevés halat eszünk. Nem tudom, miért van ez, de tény, hogy én is készíthetnék gyakrabban. Valahogy nem igazán kedvelik a gyerekek, azt meg nem szeretem, ha külön kell nekik főzni. Hát talán ezért. Azonban van egy olyan halfajta, amit szinte mindenki szeret: a pisztráng. A Lidl-ben mostanában csütörtökönként… Tovább »

Hal tejszínes/tejfölös mártásban

Itt van az a gyors és egyszerű halas fogás, amit tegnap ígértem. Halat enni jó, ráadásul nem kell túlbonyolítani, szerencsére pillanatok alatt elkészül, úgyhogy rajta. Életmódváltósoknak zöldséggel, aki ragaszkodik a szénhidráthoz, annak kapros-túrós galuskával. Hozzávalók:1 kg tengeri halfilé (tőkehal, pl.)5 dkg vajsóborscitrommustártejszín vagy tejföl (előbbiből cirka 2 dl, utóbbiból 1 nagy pohár) köretnek párolt zöldség,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!