Mai Móni

Mascarponés diótorta (ha fel kéne már használni a maradék tojásfehérjét…)

Valaki azt mondta, hogy jé, ez tisztára olyan, mint az Eszterházy. Igen. Az volt az ihletője. De a krémen változtattam, hogy előnyére vagy hátrányára – teszteljétek… Összesen 36 dkg tojásfehérjére lesz szükségünk; egy átlagos tojás fehérjéjének a tömege 3,5 dkg, tehát durván 10 tojás maradék fehérjéjét lőhetjük el ebbe a sütibe. Azért adom meg mégis… Tovább »

Marcipános diótorta

– Túl szép – mondta fanyalogva a kávézó tulaja, amikor először meglátta. – Minek tetted rá azokat a diókat? – Hát valamit csak kellett rá tennem… – Na mindegy, majd valahogy szétdöntöm. Ugyanis azt mondja, hogy az az igazi süti, az igazán gusztusos, ami kicsit szétdől. Ami nem lézerrel van elvágva,hanem esetenként kissé csálé. Igaza… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!