Bár az igazi szenzáció számomra az volt, amikor tavaly, cukrászda nélkül bekerültünk a Dining Guide toplistái közül a tíz legjobb vidéki cukrászda közé, bevallom, a nyári nyitásunkat követően mostanáig sokszor eszembe jutott, hogy vajon sikerül-e megmaradnunk ott.
És amikor egy hónapja felhívtak a Dining Guide-tól, hogy a megjelenő kiadványukba szolgáltassak adatokat a cukrászdánkról, próbáltam puhatolózni az illető ügyintézőtől, hogy vajon a toplistában is benne vagyunk-e, vagy csak a kiadvány végén szereplő ajánló részben, de ő nagyon diplomatikusan lerázott azzal, hogy a listákról semmit sem tud.
Aztán, két hete megérkezett a meghívó a díjátadó gálára, és akkor meg direkt nem akartam magam beleélni a dologba, mondtam is a családnak, hogy mint a jó NAV-os, majd nyugtával dicsérjük a napot. Úgyhogy izgatottan mentünk a gálára, ahol egyébként minden az éttermekről és a séfekről szólt – mert hát ez azért mégiscsak a TOP 100 étteremkalauz, szóval, a cukrászdákkal kapcsolatban három esemény történt:
Azért megmutatom, hogy néztünk ki egy évvel ezelőtt, amikor felvázoltam itt, a blogon, hogy miből is kéne kihozni valamit:
Szeretjük, ez a mi cukrászdánk. Gyertek, teszteljetek minket! A címünk: Gyenesdiás, Madách u. 46.
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)