Mindig az volt a véleményem, hogy egy vendéglátóhelyről rengeteget elmond az, milyen a mosdója. Éppen ezért, amikor a saját cukrászdánkban kellett kialakítani, fontosnak éreztem, hogy ne a szükséges minimumot hozzuk.
A szükséges minimum ugyebár az, hogy funkcionálisan jól működik, és hogy tiszta. Mondjuk, a legtöbb helyen már ennyivel elégedett lennék, de sajnos, azért a tisztasággal 10-ből 7-szer adódnak problémák. Szóval, én azért sokkal fontosabbnak ítélem a vécé szerepét, és a lehetőségeinkhez képest próbáltam többet kihozni belőlük – jó, újracsempézésre, bővítésre nem volt módunk, azzal kellett főzni, ami volt. Úgyhogy kicsit kidekoráltam őket – a dekoráció évszakonként változik, mutatom, mi volt a nyári:
– Nem is vettem észre, hogy tévedtem – vette át a srác a szót -, egészen addig, amíg meg nem láttam azt az “elsősegély-dobozt”. Azon kezdtem el tanakodni magamban, hogy vajon milyen baleset érheti itt az embert vizelés közben? Nem is tűnt veszélyesnek a hely… Úgyhogy fogtam a dobozt, kinyitottam, és akkor leesett, hogy hoppá, nem a jó ajtón mentem be…
Azóta is sokszor eszembe jut, hányan gondolkodhattak már el nálunk azon, hogy tényleg, milyen baleset történhet…?
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)