Hihetetlenül gyorsan juthatunk egészen különleges desszerthez ezzel a recepttel, és még csak sütni sem kell, szóval, ha szorít az idő, ez mindenképpen jó választás. Nem kalóriaszegény, azt előre elmondom, de nem kell belőle sok: egy-két falat, és úgy érzed, az ízek buliznak a szádban.
10 dkg sós keksz, négyszög alakú, hogy egymás mellé le lehessen rakni őket
karamell, amit mi főzünk – ehhez kell 6 dkg cukor és 1 dl tejszín
10 dkg étcsoki
1 dl tejszín
4 ek mogyoróvaj
sós mogyoró
sós perec
2. A másik 1 dl tejszínt felforrósítjuk, beletördeljük az étcsokit, és addig keverjük, amíg egynemű. fényes, sötétbarna massza nem lesz.
3. A tepsi aljába folpackot terítünk, lerakjuk a kekszet. Megkenjük a karamellel.
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)