Megint egyik kedvenc témámnál vagyok, az “-ízű” élelmiszereknél. Az alábbi terméket közétkeztetésben, kórházakban adják folyamatosan, méz helyett. Íme:
Nyilván, nem az egyszeri fogyasztástól lesz, de mivel folyamatosan hasonló hulladékokat etetnek velünk, ezért az a sok, ami összeadódik, csak kitermeli a rengeteg vastagbélrákost – és ez ma a vezető halálok nálunk, Magyarországon.
Véletlen lenne? Nem hinném.
Mi a fruktóz? Gyümölcscukor, ami természetes formájában, azaz a gyümölcsökből fogyasztva nem jelent gondot. Azonban a hozzáadott gyümölcscukor bevitele olyan anyagcsere problémát okoz, ami inzulinrezisztenciát válthat ki.
Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a legjobb cukorhelyettesítő, amit egy cukorbeteg ehet, az először is a fruktóz, aztán a xilit, az eritrit, a sztívia… Olvassatok utána, különösen azok, akik érintettek, és NE egyetek hozzáadott fruktózzal készült élelmiszereket (joghurtokon, gyümölcsös édességeken, üdítőitalokon különösen érdemes böngészni a címkét).
Aki szereti a mézet, egyen azt. Aki nem ehet, mert allergiás, az vagy megbarátkozik a gondolattal, vagy ilyesmikkel mérgezi magát. Aki pedig saját elhatározásából nem eszik állati eredetű élelmiszert – nos, ezt értem a legkevésbé: akkor mi szükség van egy állati eredetű élelmiszer utánzatára? Főleg, ha még káros is a szervezetre nézve.
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)