Mai Móni

Nyerj Lissé szaloncukrot!

Nem igazságos, ha csak a blog Facebook-oldalán sorsolok, hiszen van, aki nincs fent közösségi oldalon, de itt mégis elidőzik akár nap mint nap. Tehát, a nagy karácsonyi nyereménysorsolás keretében közületek, kedves olvasóim valaki megnyerheti ezt a doboz prémium szaloncukrot:

fullsizerender-1

Ez a válogatás kereskedelmi forgalomban nem kapható, a gyárban idén mindössze párszáz doboz készült belőle. A doboz oldalán olvasható, milyen ízű szaloncukrok vannak benne.fullsizerender-2

Tavaly jártunk ebben a gyárban több bloggertársammal együtt, be is számoltam a látogatásunkról itt.

Nos, aki szeretné megnyerni ezt a díszdobozos szaloncukrot, hagyjon egy kommentet itt a bejegyzés végén, amelyben adjon tippet, mit főzzünk ebédre ami kis házi menzánkon

Sorsolni a hozzászólók között fogok, időpontja: december 10., szombat, 21 óra. 

 

 

______________________________________

Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Enikő Szikszai says:

    Zöldség krémleves; mákos guba 🙂

  2. Varga Rita says:

    Nálunk az árpaleves (zöldségleves árpával) mindig nyerő. Hozzá pedig túrós vágy mákos tészta. 🙂

  3. Kinga Lídia says: (előzmény @Varga Rita)

    Sütőtök krémleves, penne al arrabbiata

  4. Judit Vörös-Nagy says:

    Én a mai menünket ajánlanám: sült csirke zöldséges bulgurral.

  5. Ica Schwarcz says:

    Töltött paprikát, vagy rakott krumplit.

  6. malabetty says:

    Csirkés-pestos tésztát 🙂

  7. Anita Kiss says:

    Gombaleves, carbonara

  8. Eniko Racz says:

    Frankfurti leves, túrós csusza 🙂

  9. Piroska Polgár-Lendvay says:

    Kolbászos krumpligombóc dinsztelt káposztával

  10. Simonné Ildi says:

    Tarhonyás hús, Spenót tükörtojással 🙂

  11. Bartha Katalin says:

    Gyümölcsleves, rakott krumpli.

  12. Anna Sirály says:

    Zöldborsó főzelék fasírttal, Lebencs leves

  13. Zsuzsa Király-Tartó says:

    Zöldborsóleves, Milánói sertésborda

  14. Emese Spanderné Bujda says:

    Májgaluska leves, paprikás csirke

  15. lilike says:

    Édesburgonya céklával (lilahagyma, fokh, kakukkfű, balzsamecet), vöröslencseleves

  16. Eszter Katalin Bölcskei says:

    Sajtos-tejfölös csirke kukoricás rizzsel és salátával.

  17. Eszter Katalin Bölcskei says:

    Sajtos-tejfölös tepsis csirke kukoricás rizzsel és salátával.

  18. Mariann Takács says:

    Fokhagymakrémleves sajtos pirítossal, gombás rizseshússal.

  19. Szombatiné T Karolina says: (előzmény @Mariann Takács)

    Zöldségleves, bolognai, muffin

  20. Mária Kiss says:

    Tojásleves, borsófőzelék, sajtgolyók. Az a reszelt sajt, tojás, liszt, gömbölyít és kisüt. Unokáimnál ez tuti menü.

  21. Emő says:

    Sajtgombócos zöldségleves és rakott karfiol, nálunk ez a mai menű 🙂

  22. hordozó tatonka says:

    Köménymagleves pirított zsemlekockával, rakott káposzta gerslivel.

  23. Lászlóné Jancsó says:

    Gyümölcs leves. Töltött csirkecomb cukkinis rizzsel

  24. Polgárné Dóczi Szilvia says:

    Gulyásleves, és túrógombóc 🙂

  25. epatocs says:

    Új regisztráló vagyok, de évek óta olvasom a blogot. Én is adok ötletet:

    zellerkrémleves, póréhagyma pite

  26. Ildikó Péntek says:

    Legényfogó leves, császármorzsa.
    Tonhalas spagetti.
    Marsall-máj, zöldséges rizs.
    Stefánia-szelet, majonézes céklasaláta.
    Kenyérlángos.

    Én pedig itt köszönöm meg a succotash receptjét. Az én válogatós családom úgy ette, hogy öröm volt nézni! 🙂

  27. nagynercs@gmail.com says:

    Tavaly is vettem Lissé szaloncukrot a te ajánlásod alapján. Az idén is beszereztem 3 dobozzal, pedig sajnos nincs is minden üzletben jelen; úgyhogy menni kellett utána. De azért egy nyeremény!!! 🙂
    A menü: Brokkoli krémleves sajttal és zsemlekockával, mustáros-citromos csirke krumpli krokett és a desszert aranygaluska dióval és vanilia öntet
    narocsi

  28. Vanda- says:

    Gyümölcsleves, rizses hús. 🙂

  29. Molnárné Kaposi Ildikó says:

    Spenótos nokedlit, paradicsomszósszal, tejföllel – nálunk szeretik 🙂

  30. marcsi56 says:

    Zeller krémleves, Orly hal, majonézes kukoricával.

  31. Nóri Brassai says:

    Nálunk 2-3 éve csak ilyen szaloncukor van!Nagyon szeretjük!
    Mozzarellás-paradicsomos csirke az ebéd!

  32. Zita Zombori says:

    Túrógombócot készítünk ma. Gyerekbiztos kaja 😀

  33. Gigi Ruha says:

    Tejszínhabos almaleves, egyben sült sertéskaraj krumplipürével, csemege uborkával.

  34. Ibolya Szalóczy says:

    Gombakrém leves,sült zöldségek

  35. Hajnalka Farkas says:

    Erdélyi rakott káposzta.

  36. Gyula Zsákai says:

    Fiatal házas korunkban került hozzánk az alábbi szakácskönyv:
    Péter Jánosné – Nagy Sándorné: A mi szakácskönyvünk – 999 recept (PAPP KER KFT.)
    Ebben találtuk a 149. Meggyes zöldbabfőzelék névre keresztelt csodát.
    Így szól:
    “Megtisztítunk 50dkg zsenge zöldbabot, és kisebb darabokra vágjuk, mint egyébként szoktuk. Enyhén sós vízben puhára főzzük, ekkor 30 dkg érett, kimagozott meggyet adunk hozzá, és 4-5 percig forraljuk. 2 dl tejfölt 2 evőkanál liszttel csomómentesen elkeverünk, 5 dkg olvasztott margarint adunk hozzá, és a babos meggyre öntjük. Ízlés szerint cukorral ízesítjük, még egyszer felforraljuk. Hidegen, melegen finom.”
    Hogy a főzőtudományunkban volt-e a hiba, azt nem tudom, de finoman fogalmazva is ehetetlen lett. Hátha nektek sikerül kihozni belőle valami használhatót. 🙂

  37. csillu77 says:

    tárkonyos csirkeraguleves, expressz túrógombóc

  38. K.Pál says:

    Tojásleves és kelkáposzta főzelék pörkölttel.

  39. Attila Polgár says:

    Zöldségleves, és rakott krumpli

  40. Hartmann Anna says:

    Finomfőzeléket sült csirkével! Isteni 🙂

  41. Klementina Klepács says:

    Palócleves

  42. ogszd says:

    Töltött kelkáposzta

  43. M Ilona Bálint says:

    Pastisio, a görög rakott tészta nálunk mindig hatalmas siker és jó nagy adag, tehát 8-10 ember biztosan jól fog lakni belőle.

  44. ptimea says:

    Nálunk hétvégén Bakonyi módra sertéskaraj lesz rizzsel,népszerű nálunk

  45. Anita Mészárosné Szentmiklósi says:

    tojásleves, paprikás krumpli

  46. Renáta Kovács says:

    Finomfőzelék és fokhagymás sült oldalas 🙂

  47. Renáta Kovács says:

    Brokkoli krémleves, Stefánia vagdalt-hagymás törtkrumplival

  48. Renáta Kovács says: (előzmény @Renáta Kovács)

    Az első tippemet,nem akarta a rendszer elfogadni, ezért írtam kettőt.

  49. Katalin Kristof says: (előzmény @Enikő Szikszai)

    Májgaluska leves, milánói spagetti

  50. Mónika Takács says:

    Mai ebédünk: zöldborsó főzelék és pehelykönnyű túróspite.

  51. Monia says:

    Nagyon finom,nagyon zaftos,nagyon piros békebeli Borsópörkölt nokedlivel.

  52. Mónika Baricsa says:

    Én most az alábbi gyors kaját enném: 1 szál (12,5 dkg) csípős kolbászt karikára vágok, kevés olajon elkezdem sütni. Rászelek 1-2 gerezd fokhagymát, ráöntöm egy fél literes passzírozott paradicsom felét. Kis vízzel felöntöm, és legalább 30 percig főzöm, hogy a savassága tompuljon. Ha elfőné a levét, pótolom, de ne legyen híg. Egy nagy konzerv (80 dkg) fehér babot leöblítek, ezt is a kolbászhoz adom. Összeforralom, és puha fehérkenyérrel tálalom. A sólethez hasonlít.

  53. Erzsébet says:

    Olaszos paradicsom leves (oregánóval)
    Aranygaluska / fűszeres, póréhagymás parolt pulykacsíkok rizzsel / hagymás, borsos párolt karaj szeletek

  54. Adrienn Lakatos says:

    Fasírt sült krumplival, gyerekeknek milánói. Nálunk ha van itthon darált hús, akkor felesben csinálom meg őket, másnap is szívesen fogyasztják. Természetesen másnap a köret frissen,ill.a fasírt kisütésre váróan a hűtőből! 🙂

  55. Zsófia Kiss says:

    Szekelykaposzta

  56. Judit Vörösmarthi says:

    Egy jó kis csilis bab? Ill. nekem a gyors-egyszerű egytálételek közül bejön még a klasszikus keménytarhonya, vagy lebbencs is! 🙂

  57. Bernadett Petri says:

    Zöldborsóleves, gombás husi 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!