Mai Móni

Minden napra valami jót! #6

Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826), a gasztronómiatörténet egyik emblematikus szerzője szerint egy új fogás felfedezése több örömet okoz az emberiségnek, mint egy csillag felfedezése. Ebben kétségkívül igaza is volt, lévén, hogy legtöbbünk számára indifferens, látott-e valaki a távcsövén keresztül olyan bolygót, amit más még addig sosem vett észre.

Az étel azért mégis csak közelebb áll hozzánk.

Szeretek új ételeket, ízeket kipróbálni, bár családom egy része kissé nehezebben fogadja be az újdonságokat, azért meggyőzhetőek. A főzés kreatív elfoglaltság, ha nem kötelességként fogjuk fel, kifejezetten üdítő lehet. Próbáljatok ki új fogásokat, vonatkoztassatok el a megszokottól.

a1Feladat: készíts valamit, amit eddig nem próbáltál, és fotózd le!

 

Mi ez a Minden napra valami jót???

<< #5

#7>>

 

______________________________________

Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!