Újra itt – egy kis medvehagymás csirkehús pástétommal

Nos tehát elköltöztünk. Egy hétvége alatt lezavartuk az egész mutatványt, és a vége az lett, hogy vasárnap reggel kidőltem. Nem volt hangom, és különböző célokkal kellett megrohamoznom a mellékhelyiséget teljesen váratlanul.

Úgy éreztem, hogy minden mozdulat, amit megteszek, már messze erőmön felül van. Nem is főztem, persze, viszont a nagyobbik lányom nem hagyta ennyiben a dolgot, közel egy kiló csirkemellből chilis csirkecsíkokat készített (mézes-chilis pác, majd wokban megsütni, és valamilyen körettel tálalni). Maradt belőle egy tányérnyi, az igazság az, hogy eléggé száraz hús.

Ma este már követelt a nép valami vacsorát, így aztán erőt vettem magamon, és a húsból az ajándékba kapott csokornyi medvehagymával, némi mustárral, tormával, citromlével, sóval, borssal, pár evőkanál tejföllel ezt a fantasztikus pástétomot kevertettem az aprítógéppel.

Pirítóssal ették, akik nem akarnak fogyni.

Akik akarnak, ők főtt tojással.

Címkék: , , ,

 

______________________________________

Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Tovább a blogra »