Mai Móni

Újra itt – egy kis medvehagymás csirkehús pástétommal

Nos tehát elköltöztünk. Egy hétvége alatt lezavartuk az egész mutatványt, és a vége az lett, hogy vasárnap reggel kidőltem. Nem volt hangom, és különböző célokkal kellett megrohamoznom a mellékhelyiséget teljesen váratlanul.
Úgy éreztem, hogy minden mozdulat, amit megteszek, már messze erőmön felül van. Nem is főztem, persze, viszont a nagyobbik lányom nem hagyta ennyiben a dolgot, közel egy kiló csirkemellből chilis csirkecsíkokat készített (mézes-chilis pác, majd wokban megsütni, és valamilyen körettel tálalni). Maradt belőle egy tányérnyi, az igazság az, hogy eléggé száraz hús.
Ma este már követelt a nép valami vacsorát, így aztán erőt vettem magamon, és a húsból az ajándékba kapott csokornyi medvehagymával, némi mustárral, tormával, citromlével, sóval, borssal, pár evőkanál tejföllel ezt a fantasztikus pástétomot kevertettem az aprítógéppel.
Pirítóssal ették, akik nem akarnak fogyni.
Akik akarnak, ők főtt tojással.

 

______________________________________

Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. BGabi says:

    Én fogyni szeretnék, de a pirítós változatra szavazok 🙂

  2. mamarazzi says:

    Nekem mindkét verzió bejön. 🙂

  3. gionetta says:

    Ha lesz medvehagyma! Feltétlen!!! Nagyon szeretem.:-))

  4. Hát, nekem most szedték frissen, úgyhogy errefelé már van!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!