Benne vagyunk a zújságban

December végén, pontosan azon a napon, amikor egy százfős rendezvényre készítettünk hidegtálakat egy étterem konyhájában, előzetes bejelentkezésüknek megfelelően meglátogatott minket a Vidék Íze című magazin újságírója és fotósa. Kellemes órákat töltöttünk el együtt, miközben én gyorsan összedobtam két sütit (a mákos Columbót és a háromcsokis sajttortát), illetve megsütöttem a töltött csirkemell roládokat. A nagykonyháról estem haza a kis sütögetésre, majd mentem is oda vissza, hogy úgy este 11-ig dolgozzunk a rendezvény ételein.

Mit mondjak, mozgalmas nap volt.

És jó nap.

Íme az eredmény, ott virítunk a magazin közepén.

Egy füst alatt megjelentünk a Szabad Földben is…de ott nem gasztro témában.

 

______________________________________

Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Tovább a blogra »