Sikerült annyi gubarudat sütnöm, amennyi már nem fogyott el csak úgy. Maradt nyolc, és ez bőven elég volt egy nagy jénai tál mákos gubához.
A gubarudas posztnál kérdezte Barbi, hogy megéri-e a macerát az étel, tényleg annyival jobb-e, mint a kiflis verzió.
Nos, most már empirikus úton szerzett bizonyítékom van arról, hogy:
EGYÉRTELMŰEN IGEN!
A már közzétett mákos guba recepten most annyit módosítottam, hogy nem tojással, hanem pudingporral készítettem az öntetet, amivel a gubakarikákat meglocsoltam. Három emeletet képeztem a hozzávalókból, így sütöttem meg.
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)