Mai Móni

Napi Szabóné

Vajas kenyér
Elkészítése nem igényel különös szakértelmet vagy gondot.

 (Pataki Mária: A dolgozó nő háztartása, Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó, Budapest, 1956, 219.o.)
Előzmény: Szabóné egy napja

 

______________________________________

Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Címkék:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Emili says:

    Hűűűűhaaaa!Ez már nagyon kikívánkozott Szabóné kapcsán. Várom a folytatást! 🙂

  2. Cinkepiri says:

    Kivéve ha magunk köpültük a vajat és sütöttük a kenyeret!

  3. Manka :-) says:

    A férjem szerint nem csak a vajas kenyér, hanem a rántotta és a palacsinta is ezen kategóriába tartozik. Miért van az, hogy ezzel nem értek egyet…Cinkepiri, ez talált!!!

  4. fogadjunk, hogy szerinte a takarékos háziasszony margarint használ hozzá!

  5. Maimoni says:

    :)) Cinkepiri, hát igen…t3v, érdekes módon nem; de még van ott egy ilyen arany mondat hogy “Csak felnőtteknek, vagy nagyobb gyerekeknek készíthetünk olyan kenyeret, melyben a két szelet közé teszünk szeletekre vágott paprikát, retket vagy egyebet.”A kisebbeknek nem jár egyéb!

  6. Norcsi says:

    Szegény gyerekeimbe pedig itt tömöm a sok zöldséget, hiába nem akarják megenni 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!