Vajas kenyér
Elkészítése nem igényel különös szakértelmet vagy gondot.
(Pataki Mária: A dolgozó nő háztartása, Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó, Budapest, 1956, 219.o.)
Előzmény: Szabóné egy napja
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)
Hűűűűhaaaa!Ez már nagyon kikívánkozott Szabóné kapcsán. Várom a folytatást! 🙂
Kivéve ha magunk köpültük a vajat és sütöttük a kenyeret!
A férjem szerint nem csak a vajas kenyér, hanem a rántotta és a palacsinta is ezen kategóriába tartozik. Miért van az, hogy ezzel nem értek egyet…Cinkepiri, ez talált!!!
fogadjunk, hogy szerinte a takarékos háziasszony margarint használ hozzá!
:)) Cinkepiri, hát igen…t3v, érdekes módon nem; de még van ott egy ilyen arany mondat hogy “Csak felnőtteknek, vagy nagyobb gyerekeknek készíthetünk olyan kenyeret, melyben a két szelet közé teszünk szeletekre vágott paprikát, retket vagy egyebet.”A kisebbeknek nem jár egyéb!
Szegény gyerekeimbe pedig itt tömöm a sok zöldséget, hiába nem akarják megenni 🙂