Kapribogyós túrókrém

Egészen délután 5-ig egyedül vagyok itthon.

Néha jólesik egy-egy ilyen nap, és bár vannak feladataim, amelyeket el kell végeznem, kimondottan örülök, hogy például nem muszáj “rendes időben” ebédet prezentálnom.

Lustaságom azonban most valami olyan finomságot eredményezett, amit meg kell osztanom veletek: a körözött (és nem kőrözött, legkevésbé kőrőzött) alternatívájaként bújt elő az aprítógépből, ahova alkotóelemeit küldtem:

15 dkg túrót

3 ek tejfölt

1 ek kapribogyót

3 szardellafilét

2 tk olasz fűszerkeveréket (tartalma: fűszerpaprika, oregánó, bazsalikom, chili mag, fokhagyma, koriander, kakukkfű, zeller)

Összekevertettem, és készen volt. Később eszembe jutott, hogy akár gombafejekbe is tölthettem volna.

Mindegy, egyelőre ez a mai nap fénypontja. Ha mama műtétje jól sikerül, az lesz a másik.

Van valami jó túrókrém-variációtok?

 

______________________________________

Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Tovább a blogra »