Utolsó előtti fordulójához érkezett a Sparchef receptverseny, akik eddig követték, tudják, hogy kéthetente érkezik újabb feladvány: 5 olyan előre megadott alapanyag felhasználásával kell valamit főzni, ami az adott időszakban akciós a Spar, Interspar és a Kaiser’s áruházakban.. Ehhez az öthöz hozzátenni lehet, de elvenni belőle nem. A beküldött receptekért cserébe klassz WMF edényeket lehet nyerni, olyanokat is, amelyek a pontokért nem kaphatóak.
Nos, én vagyok a 9. gasztroblogger, aki megkapta azt a feladatot, hogy a kamerák előtt főzzön valamit, ezúttal
kacsacombot
vajat
magozott meggyet
meggylekvárt
rizst
volt kötelező beletennem az ételbe, amihez én még tettem ezt-azt.
Nem mondhatom, hogy olyan könnyű feladat volt, és azt sem, hogy nagyon egyszerű receptet ötlöttem ki, amint meséltem, jó sokáig is tartott felvenni. És bár próbáltuk a többszöri ismétlések mellett pontosan követni a receptet, egy hiba mégis becsúszott a filmbe. Aki először megtalálja, és ide kommenteli a bejegyzés végére, azt meglepem egy ajándék szakácskönyvvel! (Update: már javították, de közben jött megfejtés, úgyhogy nyertes van!)
A forgatásról írtam, hogy szuper hangulat volt; és bár nekem vannak WMF edényeim a pár évvel ezelőtti sparos akcióból, most is gyarapítottam már a készletemet a kétfülű serpenyővel, ebben sütöttem a kacsacombokat, majd meglátjátok.
Találjatok ki klassz recepteket, és töltsétek fel a Sparchef weboldalára, elárulom, ebben a fordulóban én fogom zsűrizni a beérkező pályaműveket, méghozzá nagyon szigorú pontozásos rendszer alapján, amit a héten fogok megkapni.
A beküldés határideje: február 15, szerda!
A rendező, aki a film végén feltűnik mint kézmodell. 🙂 |
A videót ITT nézhetitek meg.
Hogy tetszik?
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)
Szia Móni!Nagyon kíváncsi vagyok… De szerintem most annyian nézik, többszöri próbálkozásra sem sikerült megnéznem, akadozik…később nézem.Üdv: Anna
talán hogy alufóliával lefedve tetted be a sütőbe a combokat, mondván, 40 perc múlva megpirítod alufólia nélkül. de aztán amikor letelt a 40 perc, már fedetlenül voltak és meg is pirultak! 😀
A sütőbe alufóliával letakarva került a kacsa, amikor kivetted meg már nem volt rajta 🙂 Üdv, Anna
Szia! Amikor felsoroltad az alapanyagokat, a hagyma nem hangzott el, ám a főzésnél már előkerült.
Starfi nyert!! De egyébként már javították is, úgyhogy elvileg most már a jó verzió fut.:)Macskasno, amit te mondasz, abban is van valami… bár ezt én nem vettem észre:))
juhúúúúúúúúúúúúú! 😀 😀 😀
Én most néztem meg, én a fóliás bibit még mindig láttam. De ez nem is hiba, csak apró baki:) Ügyes voltál, gratulálok!
Köszönöm:) Tényleg, azt még nem is írta senki, hogy tetszett…:))
Néha elvész a lényeg!:))))) Nem volt forró a kacsacomb mikor kézzel megforgattad?
Nem, a csont nem forrósodott fel.
Nagyon jól hangzik a recept is, és a videófelvétel is nagyon jó! Nekem tetszett!!!:)
És természetesen nagyon jó lett a videó és tetszik:)