A csokis gesztenyegolyó

Előző bejegyzésemben komoly témába nyúltam félreérthetően, ezért inkább azt a posztot levettem, elnézést azoktól, akik esetleg hozzá akartak szólni. Majd egyszer, talán, amikor jobban felkészülök.

A csokis gesztenyegolyó azonban, amiről sajnos nincs fotó, mert mire észbe kaptam, mind elfogyott, nos,  mindenképpen érdemes a megörökítésre. Ha alternatív módon szeretnétek felhasználni a gesztenyemasszát, ez egy remek példa. Hozzávalók:

25 dkg gesztenyemassza
20 dkg darált háztartási keksz
10 dkg étcsoki
1,5 dl tejszín
A tejszínt felmelegítjük, beletördeljük a csokit, és addig kevergetjük, amíg fel nem olvad benne – de ne forraljuk! A gesztenyemasszát tálba tesszük, ráöntjük a darált kekszet, amennyire tudjuk, összedolgozzuk, majd hozzáöntjük a tejszínes csokit, és jól összegyúrjuk. Kis gombócokat formálunk a masszából, ha akarjuk, beleforgathatjuk kókuszreszelékbe, csokiba, csokireszelékbe. Az  enyémek megették csak úgy.
______________________________
FlyLadys elvtársnőim, a 9.naphoz érkeztünk, amelynek feladata a vécé és a fürdő gyors áttörlése. Bár reggeli feladat lesz a továbbiakban – a füzetben tehát a reggeli teendők közé kerül -, most is nyugodtan elvégezhető…
A részleteket elolvashatjátok ITT.
Címkék:

 

______________________________________

Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Tovább a blogra »