Emlékeztetőül: holnap délig lehet pályázni az élő vagy holt libára.Óriási előrelépés történt, sikerült kopasztógépet szerezni, igaz, nem Gál 300 típusút, de ez is 2 perc alatt lecsupaszít egy szárnyast. Úgyhogy rasszista libáink napjai meg vannak számlálva, de még az őket elszenvedő kacsáké is, mert szombaton levágjuk őket.
Eddig szerény becslésem szerint kb. 140-en jelezték, hogy szeretnék a jószágot, ha még valaki nem jelentkezett, de szeretne, hagyjon egy kommentet ITT.
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)
Móni ugye hallod, hogy milyen hangosan korog a gyomrom ? – már két napja nem ettem 🙂 🙂
S ráadásul holnap még nem is leszek itthon sem és gépközelben sem. Szerinted? vigyek utravalót magammal ?
Hát, holnapra még vigyél…
Szándékosan írok ide – nem a liba miatt. Nagyon értékes a nagylelkűséged, láthatjuk, meg is van a jutalma, mármint, hogy időnként te is kapsz ajándékot! legjobbak az ilyen, nem-számítok-rá ajándékok, meglepetések.
Én megelégednék azzal a két részeges libával, a “Vuk”-ból…:) Nem igazán szeretem a libahúst, ezért választom inkább azt a két “fickót”.
Jó lenne nyerni, a hétvégén úgyis Hévízen leszek :-DDD
Köszi a dödölle receptjét és leírását – még sosem csináltam ilyet, és a családban sem szokás (szégyenszemre, zalai létemre :-D, – este megcsináltam. Isteni finom, pedig alig néhány hozzávalóból készül! 🙂
kopasztott liba = rasszista liba 😀 gurulok!