Almás báránymáj rozmaringgal, amerikai palacsintával

Először is érzékeny lelkű, illetve vega olvasóim elnézését szeretném kérni az előző poszt képeiért, ilyenek vagyunk, mi, húsevők. Brutálisak.

Most viszont már kellemesebb látványban részesítek mindenkit, a bárány májából készült ebédet mutatom be.

Érdekes, hogy egy ilyen kis báránynak jó harmincdekás mája van; az ebből készült ragu két jószívű, vagy egy falánk és/vagy irigy embernek elég. A májat csíkokra vágtam, kevés vajon egy percig sütöttem, majd hozzáadtam egy, a nagylyukú reszelőn lereszelt almát. Kicsit pároltam, sóztam, borsoztam, egy rozmaringágat is mellé dobtam, és a végén tejfölt kevertem bele. Az egész mutatvány pár percig tartott.

Amerikai palacsintára tálaltam.

 

______________________________________

Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Tovább a blogra »