Először is érzékeny lelkű, illetve vega olvasóim elnézését szeretném kérni az előző poszt képeiért, ilyenek vagyunk, mi, húsevők. Brutálisak.
Most viszont már kellemesebb látványban részesítek mindenkit, a bárány májából készült ebédet mutatom be.
Érdekes, hogy egy ilyen kis báránynak jó harmincdekás mája van; az ebből készült ragu két jószívű, vagy egy falánk és/vagy irigy embernek elég. A májat csíkokra vágtam, kevés vajon egy percig sütöttem, majd hozzáadtam egy, a nagylyukú reszelőn lereszelt almát. Kicsit pároltam, sóztam, borsoztam, egy rozmaringágat is mellé dobtam, és a végén tejfölt kevertem bele. Az egész mutatvány pár percig tartott.
Amerikai palacsintára tálaltam.
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok neked és egész családodnak!
Köszönjük, Nektek is jó pihenést!
Áldott, szép Húsvéti ünnepeket kívánok nektek! 🙂
Boldog Húsvétot Nektek 🙂
Kivanok nagyon kellemes unnepeket!:)
Kellemes húsvéti ünnepet!! 🙂
Kellemes ünnepet nektek!
Nagyon finom lehetett ez a báránymáj 🙂 Szép húsvétot kívánok nektek!