Amióta mostanában felfedeztem, lépten-nyomon alkalmazom: a száraz serpenyőben, egy perc alatt megpirított egész kömény mozsárban porrá törve valami fantasztikus. Egészen más íze van, mint a zacskós őrölt köménynek, különleges ízt ad a legegyszerűbb ételnek is.
Ez a leves tényleg nem nagy kunszt, és remek. Bár nem igazán sikerült róla olyan képet készítenem, ami mutatna is valamit…
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)
Most keveredtem ide,de azonnal elvarázsolt a stílusod:)Ezt a levest meg tutui kipróbálom!!!!Köszönöm!
Köszi…:) A leves biztosan ízleni fog: a jelentéktelen külső finom ízeket takar!