Mákos kevert kuglóf

Vagy kevert mákos kuglóf. Kevert kuglóf mákkal. A lényeg: tíz perc alatt összedobható tészta, háromnegyed óra sütés, és mindenki örülhet.

Hozzávalók:

25 deka liszt

10 deka rétesliszt

20 deka cukor

15 deka darált mák

1 csomag sütőpor

4 tojás

2 kis doboz joghurt

1 deci olaj

1 csipet só

Összedolgozzuk külön a száraz, majd a nedves hozzávalókat, a kettőt vegyítjük, vajazott-lisztezett kuglófformába öntjük (kivéve, ha szilikon formánk van, azt nem kell vajazni), és 180 fokra előmelegített sütőben  40-45 percig sütjük.

Címkék:

 

______________________________________

Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.

Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Tovább a blogra »