I. R. Fujtott krumpli hagymával, kolbásszal
E. Karfiolleves rizsbetéttel, pörkölt galuskával, savanyúság
V. Pörkölt rizzsel, savanyúság
II. R. Főtt krinolin mustárral, tea
E. Zellerkrémleves zsemleockával, vadsült krumplival, savanyúsággal
V. Ebédről maradt hideg sült zöldpaprikával
III. R. Tojásos paprika, tea
E. Csirkegulyás, palacsinta
V. Lángos tejföllel, sajttal
IV. R. Hideg: felvágott, sajt, stb., keménytojás, szendvicsek készítve
E. Erőleves májgombóccal, rakott tök v. patisszon, gyümölcs
V. Húsos palacsinta (rakva, sajttal)
V. R. Tükörtojás hagymás krumplival
E. Székelykáposzta, túrófánk
V. Rizseshús, savanyúság
VI. R. Bundás kenyér (sajtos)
E. Húsleves, rántotthús, krumpli
V. Sztrapacska túróval, sült szalonnával
Azért ez nem volt semmi…
Nagyot változott a világ etekintetben is; én a nálunk dolgozó kőműveseknek legfeljebb kávét főztem, és akkor azt megköszönték nagyon szépen. Hozták magukkal otthonról a kis enni-innivalójukat, és leültek reggelizni 8-kor, ebédelni délben. De hogy én ilyen ételsort lefőzzek nekik… hát, ahhoz nagyon olcsón kellett volna dolgozniuk.
______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)