Virág hívta fel a figyelmemet erre a megoldásra: egytálételt sütőzacskóban!
Ki is próbáltam, és csak ajánlani tudom minenkinek. Még annak is, akit visszatart a sütőzacskó ára. Tegyen egy próbát.
Nem kell pepecselni az étel elkészítésével: az összedarabolt alapanyagokat belapátoljuk a zacskóba, lezárjuk, és egy óra alatt szépen megpárolódik magában.
Nálunk ma a következőképpen készült: mivel csak négyen voltunk itthon, nagyjából egy kiló krumplit pucoltam meg, és vágtam kockára. Beletettem a zacskóba. Utánaküldtem egy paprikát, egy lilahagymát, két újhagymát, három gerezd fokhagymát, egy kevés mangalicasonkát, pár karika mangalicakolbászt, illetve egy grillcsirke maradékát – ezeket mind feldaraboltam. Sóztam, borsoztam, kicsit összekevertem, és a lezárt zacskót 200 fokos sütőbe tettem.
Nagyon ízes, finom étel lett az eredmény, tejföllel ettük.

______________________________________
Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban.
Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is.
Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)
Én eddig jóformán csak hússütésre használtam(arra is tökéletes, én nagyon szeretem….), de jó a tipp!! Ki fogom próbálni, köszi!!!
Sokan kenyérsütésre is használják… Azt nem tudom, hogyan teszik bele a zacskóba a tésztát?
Örülök, hogy volt egy fincsi ebéd a héten! :)))))Na, viccet félre, van még egy meglepetésem neked. 🙂
Ó, nahát-nahát… :))Köszönöm!