Mai Móni

Könyvajánló sorsolással: az iskolai erőszakról

Nagyon érdekes, és sajnos aktuális témában jelentetett meg könyvet a Harmat Kiadó: Barbara Coloroso írta, a címe Zaklatók, áldozatok, szemlélők: az iskolai erőszak. A témája elsősorban az, hogy óvodától a középiskoláig hogyan szakíthatja meg a szülő és a pedagógus az erőszak körforgását. Vajon miért van az, hogy némely gyerek áldozattá válik, a másikon keresztül meg… Tovább »

Sorsolás

Rendkívül élveztem a Születési sors(s)rend ajánlójához írt kommentek olvasását, érdemes végigböngészni, nagyon tanulságosak! A kötetet ezúttal LOVRANICSNÉ SZARVAS ZSUZSANNA nyerte, kérem, ő küldjön nekem egy mailt a címével, és mindenkit várok szeretettel továbbra is, mert ezen a héten is lesz könyv! Gyertek a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni…... Tovább »

Sorsoltam

Köszönöm a klassz hozzászólásokat, szerintem megéri végigolvasni, mert sokat lehet belőlük tanulni. A két nyertes pedig: Polyák Erika és Molnárné Kaposi Ildikó. Őket arra kérem, küldjék el nekem a címüket e-mailben. Jövő héten újabb könyvek, és elindul a 20 napos háztartás-gatyábarázó program is! Gyertek a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni…... Tovább »

Sorsolás

Ismét köszönöm az értékes hozzászólásokat, a két nyertes ezúttal: Seötér Borbála és Bukovinszki Zsuzsa. Őket arra kérem, küldjenek nekem egy mailt a címükkel együtt, a jövő héten pedig ismét két könyvvel várlak benneteket! Többféle muníció rejtőzik a tarsolyomban, ezért a véleményetekre vagyok kíváncsi: továbbra is a Határvonalak sorozatot szeretnétek, vagy a háztartás szervezésével, vezetésével kapcsolatos… Tovább »

Könyvsorsolás: Kamaszhatárok

Könyves Kedd. Így fogom hívni – amíg a Harmat Kiadó jóvoltából tart a készletem. Ezúttal a már többször megénekelt Kamaszhatárok című könyv két példányát nyerhetitek meg. Mivel egyszer már írtam róla, a következőkben magamat idézem; a könyv aktualitása nem változott nálunk, továbbra is fellapozom időről időre… Kedves szülőtársak! Van itt egy kis segítség a tinédzserkor… Tovább »

Könyvsorsolás: Gyerekhatárok

  A szokásos heti könyvsorsolás kihirdetése következik. Ezúttal a Határvonalak sorozatból az általam már oly sokszor emlegetett Gyerekhatárok című kötet kerül “kalapács alá”, azonban nem egy, hanem két példány. Dr. Henry Cloud és Dr. John Townsend, a pszichológus és családterapeuta szerzőpáros többek között olyan kérdésekre adnak választ könyvükben, hogy mi a gyermeknevelés célja, hogyan lehet… Tovább »

Sorsoltam

Nos, bár kicsit megkésve, de megejtettem a sorsolást, és a véletlenszám-generátor ezúttal az 1. számú hozzászólónak kedvezett, aki nem más, mint aheninterior. Őszintén örülök, hogy most is ennyien játszottatok, és nagyon értékes gondolatokat közöltetek a házassággal kapcsolatban. Jövő héten is lesz könyv, lesz hozzá kérdés is, úgyhogy gyertek, játsszatok, nyerjetek! Gyertek a Facebookra is! Beszélgetni,… Tovább »

A győztes pedig nem más…

… mint a 35-ös számú hozzászóló, azaz Bernadette Harsányi. A nyereményéhez gratulálok, remélem, hasznát fogja venni. Nagy öröm számomra, hogy ilyen sokan hozzászóltatok, olyannyira, hogy fel is vettem a kapcsolatot a Harmat Kiadóval, hogy a jövőben rendszeresen sorsolhassak, és felhívhassam a figyelmeteket ezekre a nagyon hasznos kiadványokra. A sorsolás véletlenszám-generátorral történt, azaz beírtam az összes… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!