Mai Móni

20 napos program a tiszta és rendezett otthonért – 20. nap, az utolsó!

Sok szeretettel köszöntök mindenkit a 20. napunk programjának ismertetése alkalmából. Külön köszöntöm azokat, akik végigcsinálták az egész programot, és azokat is üdvözlöm, akik egy-egy napra beszálltak. És persze rólatok sem feledkezem meg, akik minden nap felsóhajtottatok, hogy hú, tényleg jó lenne ez a program, de mindegy, majd holnaptól – ám az a holnap még nem… Tovább »

20 napos program a tiszta és rendezett otthonért – a 18. nap feladatai

Kedveseim, három nap, és kész. Nem mondom, hogy kezdhetjük is elölről, mert meggyőződésem, hogy aki az elmúlt három hétben becsülettel lom- és zűrzavartalanított, annak nem áll vissza ugyanaz a helyzet, ami e hosszú idő alatt véghezvitt nagytakarítás előtt volt. A letöltéshez kattints ide! Csütörtökre jutott a hálószoba. A feladat a következő: 1. Ha aktuális, cseréld… Tovább »

20 napos program a tiszta és rendezett otthonért – a 17. nap feladatai

Nem is szaporítom a szót, itt a 17. nap. A letöltésért kattints ide! A szerda mostantól a fürdőé. Azt a cselekvéssort kell végrehajtani, amit a második napon – de hogy ne kelljen odakattintgatni, idézem: A fürdő takarításához szükség lesz egy flakon savas tisztítószerre – az ecetes-vizes keverék is tökéletesen megfelel -, egy nagy szivacsra, és… Tovább »

20 napos program a tiszta és rendezett otthonért – a 16. nap feladatai

A célegyenesbe fordultunk, 16. nap. Ugye, érzitek, hogy jó úton járunk? Ha nem is csináltatok végig mindent, ebben a programban bármelyik lépés a háztartás javára válik. Következzen tehát az újabb. A letöltéshez  kattints ide! Ami a takarítást illeti, a keddi napé lesz ezentúl a nappali. Ennek fényében pedig: – töröld le a port a tévéről… Tovább »

20 napos program a tiszta és rendezett otthonért – a 15. nap feladatai

Na, mit szóltok? Ez már a hajrá! Mielőtt azonban belevágnánk a 15. nap feladataiba, elmesélem, hogy jártam a héten. Szóval, amikor a spájzon volt a takarítás sora, megtaláltam azt a grillsütőt, amit a gyerekek használtak nyáron, mikor a barátaikat látták vendégül az udvaron, és aztán a sütőt csak úgy, mosatlanul visszasuvasztották a spájzba. Olyan mérges… Tovább »

Heti menü – kész tervvel!

Ismét itt a hétvégi menütervező közösségi program, ezúttal azonban nagy segítség érkezett egy kedves olvasómtól, Annától, aki olyan speciális kész tervet küldött, amely egyszerre alkalmazkodik a fogyókúrázó felnőttek (F), és a válogatós gyerekek (GY) igényeihez, ráadásul szombatra és vasárnapra nemcsak ebéd és vacsora, hanem reggeli ötleteket ad. A letöltéshez kattints ide! Hétfő: Ebéd: rántott csirkemell… Tovább »

20 napos program a tiszta és rendezett otthonért – a 14. nap feladatai

Most, hogy lassan a projekt kétharmadánál járunk, eszembe jutott egy nagyon fontos dolog, ami az összeszedettséghez elengedhetetlen: ez pedig az, hogy mindig a kitűzött feladatra koncentrálj, és ne engedd attól eltéríteni magad. Mire gondolok? Tegyük fel, hogy takarítod a konyhaszekrényt. Találsz benne valamit, aminek jobb helye van a spájzban. Bemész oda, és látod, hogy nem… Tovább »

20 napos program a tiszta és rendezett otthonért – a 13. nap feladatai

Egészen véletlenül rekreációs nap lett számomra a mai – délelőtt végre rendbe tetettem a körmeimet, olyan jó érzés, hogy csak na – délutánra pedig a barátnőm hívott el wellnessezni abba a szállodába, ahol dolgozik – a  dolgozók ugyanis minden szerdán 6-8-ig használhatják a wellnesst, ráadásul hozzátartozót is vihetnek magukkal. Azért ez milyen jó, nem? Fürdőzés-gőzfürdőzés… Tovább »

20 napos program a tiszta és rendezett otthonért – a 12. nap feladatai

Először is nagyon köszönöm a bátorító e-maileket, amelyeket kaptam némelyetektől, akik követik a programot, sőt, ma egy kedves olvasótól olyan szuper heti menüterv érkezett, hogy elhatároztam, hamarosan közzé is teszem. De most lássuk a 12. nap feladatait. Kattints ide a letöltéshez! Nos, a takarítási feladat a több gyerekszobával rendelkezők által követhető, amelyet a 8. napon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!