Mai Móni

Könyves Kedd: Háztartási túlélőkönyv

Az újabb ajánlóm – ismét a Harmat Kiadó jóvoltából – a háztartásszervezés témakörében megjelent kiváló könyvről szól; ez pedig Bianka Bleier és Birgit Schilling műve, a címe Háztartási túlélőkönyv. Érezted már, hogy az otthonod maga a  mesebeli hétfejű sárkány, amellyel küzdesz, viaskodsz, de ahogy levágod egy fejét, máris újabb nő helyette? Én éreztem. Néha kilátástalannak… Tovább »

Sorsolás

Ismét köszönöm az értékes hozzászólásokat, a két nyertes ezúttal: Seötér Borbála és Bukovinszki Zsuzsa. Őket arra kérem, küldjenek nekem egy mailt a címükkel együtt, a jövő héten pedig ismét két könyvvel várlak benneteket! Többféle muníció rejtőzik a tarsolyomban, ezért a véleményetekre vagyok kíváncsi: továbbra is a Határvonalak sorozatot szeretnétek, vagy a háztartás szervezésével, vezetésével kapcsolatos… Tovább »

Könyvsorsolás: Kamaszhatárok

Könyves Kedd. Így fogom hívni – amíg a Harmat Kiadó jóvoltából tart a készletem. Ezúttal a már többször megénekelt Kamaszhatárok című könyv két példányát nyerhetitek meg. Mivel egyszer már írtam róla, a következőkben magamat idézem; a könyv aktualitása nem változott nálunk, továbbra is fellapozom időről időre… Kedves szülőtársak! Van itt egy kis segítség a tinédzserkor… Tovább »

Új gyerek, használt ruha – és nyereményjáték!

Amikor az első gyerekünket vártuk, úgy a terhességem hatodik hónapjától kezdve megszaporodtak a környezetünkből – barátoktól, rokonoktól, ismerősöktől – érkező ruhacsomagok, illetve egyéb babaholmik. Kiságytól az etetőszéken át a babahordozóig mindent kaptunk, csupán néhány cumisüveget kellett vennünk, na meg persze irdatlan mennyiségű pelenkát. Azt is épp elég volt finanszírozni, nagyon örültem a folyamatosan érkező, egyre… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!