Mai Móni

Menütervező újra

Az utolsó nap előtt újra felhívom a figyelmeteket a menütervezőre; a facebookon valaki írta, hogy neki is van valami hasonló, lamináltatta, és mindig ráírja filccel a heti menüt, amit aztán letöröl, amikor már nem aktuális, és mehet rá az új. Nagyon jó ötletnek tartom. A letöltéshez kattints ide! A feladat tehát: összeülni a családdal, és… Tovább »

Heti menü – kész tervvel!

Ismét itt a hétvégi menütervező közösségi program, ezúttal azonban nagy segítség érkezett egy kedves olvasómtól, Annától, aki olyan speciális kész tervet küldött, amely egyszerre alkalmazkodik a fogyókúrázó felnőttek (F), és a válogatós gyerekek (GY) igényeihez, ráadásul szombatra és vasárnapra nemcsak ebéd és vacsora, hanem reggeli ötleteket ad. A letöltéshez kattints ide! Hétfő: Ebéd: rántott csirkemell… Tovább »

Hétvége – készítsetek menütervet!

Elérkeztünk programunk első hétvégéjéhez; szombatra és vasárnapra nincs feladatlap, csupán egy szorgalmi: állítsátok össze a jövő heti menütervet közösen!Ehhez segítségképpen készítettem egy menütervezőt, amit kitöltve elhelyezhettek a konyha/étkező jól látható pontján, így a klasszikus “mi lesz az ebéd?”, “mi lesz a vacsi?” kérdésekre bárki megkaphatja a választ egész hétre előre. Kattints ide a letöltéshez! Javaslom,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!