Mai Móni

Gyerekkel vagy gyerek nélkül: Festetics Imre Állatpark!

Az a helyzet, hogy bármennyire is megkérdőjelezik egyesek időnként, hogy érdemes-e nekem még mindig/megint tanulnom, csomó érdekes dologgal szembesültem csak az elmúlt három évben az egyetemnek köszönhetően. Legutób hétfőn.Őszintén, meglehetősen halogató típus vagyok. Akkor állok neki valamit megcsinálni, amikor már feltétlen muszáj, esetleg kicsit késő is, de valahogy mindig akkor jön az ihlet, amikor szorongat… Tovább »

Az egyik szemem nevet, a másik meg nem

Mintha valami Csipkerózsika-álomból ébredne Keszthely, végre történik valami. Komoly fejlesztések zajlanak – a Balaton-parton 350 millió forint értékű beruházást hajtanak végre. Igaz, a korábbi tervek szerint május elsejére már készen kellett volna lenni vele, de Magyarországon vagyunk, tehát az, hogy még nincs készen, senkit sem kerget őrületbe.Legalább dolgoznak rajta.Hozzáteszem, a rekonstruált Fő teret már novemberben… Tovább »

Hello tourist! – avagy az én városom, az én ajánlatom II.

Megindultak a turisták rendesen, itt az ideje hát, hogy ajánljam a jó helyeket, segítségnyújtásképp a nagy ismeretlenben. Az első részben a keszthelyi pavilonsor általam preferált egységeit ajánlottam figyelmetekbe, most a városban kóborló, hirtelen megéhező felebarátaimnak szeretnék kedvezni. Ha csak úgy gyorsan bekapnánk valamit, egy jó szendvicset, salátát, sütit, innánk finom kávét, frissen facsart gyümölcslevet, akkor… Tovább »

Az én városom, az én ajánlatom I.

Nos, hogy Keszthelyt az én városomnak nevezzem és tekintsem, néhány éve még nem történhetett meg. Talán túl sokáig dolgoztam helyi újságíróként, túl sokat tudtam – el akartam költözni innen. Kétszer is sikerült, de aztán mindig visszakeveredtünk, az én nem túl nagy örömömre. Azután már az országból is el szerettem volna menni, úgy gondoltam, akár Kanadát,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!