Mai Móni

Ajándék a Fűszeráruháztól

Nos, akik eddig nem nyertek könyvet, ne csüggedjenek, van itt egy nagyon klassz és hasznos összeállítás a fűszerekről, amelyet a Fűszeráruház tulajdonosai bocsátottak rendelkezésemre, mondván, ha akarom, hát közzé is tehetem. Íme, itt van, forgassátok haszonnal. Kattints ide a letöltéshez! Gyertek a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni…... Tovább »

Sorsolás

Rendkívül élveztem a Születési sors(s)rend ajánlójához írt kommentek olvasását, érdemes végigböngészni, nagyon tanulságosak! A kötetet ezúttal LOVRANICSNÉ SZARVAS ZSUZSANNA nyerte, kérem, ő küldjön nekem egy mailt a címével, és mindenkit várok szeretettel továbbra is, mert ezen a héten is lesz könyv! Gyertek a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni…... Tovább »

Könyvsorsolás: Kamaszhatárok

Könyves Kedd. Így fogom hívni – amíg a Harmat Kiadó jóvoltából tart a készletem. Ezúttal a már többször megénekelt Kamaszhatárok című könyv két példányát nyerhetitek meg. Mivel egyszer már írtam róla, a következőkben magamat idézem; a könyv aktualitása nem változott nálunk, továbbra is fellapozom időről időre… Kedves szülőtársak! Van itt egy kis segítség a tinédzserkor… Tovább »

Fogadom – könyvajánló és sorsolás

A Harmat Kiadó jóvoltából újabb könyvet bocsátok sorsolásra, amely egy meglehetősen ismert film alapjául szolgáló történetet foglal magában; ez a Fogadom. A kötet egy különleges házaspár, Kim és Krickitt Carpenter történetét mutatja be: friss házasokként autóbalesetet szenvednek, a férj könnyebb sérülésekkel megússza, a feleségnél viszont agykárosodást állapítanak meg. Memóriája részlegesen törlődik, nem emlékszik férjére, a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!