Mai Móni

Top 10 diétás étel

Fitness edző ismerősöm mondta, hogy januárban a legmagasabb az edzőtermek látogatottsága, a karácsony utáni sokk (te jó ég, hogy meghíztam), aztán az újévi fogadalmak (ebben az évben lefogyok/mozgok rendszeresen) behajtják a kuncsaftokat, akik zöme aztán április-májusra le is morzsolódik, de nyáron aztán már egész biztosan. Nos, az alábbiakban a kedvenc diétás fogásaimat találjátok. Diétás alatt… Tovább »

Diétás ebéd vagy vacsora: zöldséges sertésragu édesburgonyával

Az édesburgonya – lánykori nevén batáta – a diétázók, cukorbetegek barátja: glikémiás indexe alacsony, ezért testsúlycsökkentő célú étrendben is bátran alkalmazhatjuk. Felhasználása sokrétű, a burgonyához hasonló, bár, amint a neve is mutatja, ez édes, tehát a végeredmény más lesz, mint a krumpli esetében. Érdemes kísérletezni vele, bár tény, hogy nem olcsó: a minap 600 forint/kg… Tovább »

Gyors menü hétvégére: hideg málnaleves és fetás fasírt zöldséges mártással

Egyik ismerősöm mondta a minap, hogy múlt pénteken azon morfondírozott, mit főzzön a hétvégén, és akkor az jutott eszébe, hogy na, megnézem, mit főzött mostanában a Móni. De a Móni, úgy tűnik, mostanában már nem is főz, csak süt… Arra gondoltam tehát, hogy változtatok ezen a helyzeten, és megpróbálok egyszerű, gyors receptekkel segíteni mindazon tanácstalanoknak,… Tovább »

Életmódváltósok, ne sírjatok!

A rengeteg sütemény dacára továbbra is próbálom tartani az új irányt, és a diétás januárból immár átlépve februárba, folytatom tovább a súlycsökkentő programot.Mondjuk, ha nem kéne naponta sütiket kóstolgatnom, valószínűleg eredményesebb lenne.De muszáj képeznem magam, hamarosan például látogatást fogok tenni az egyik híres Balaton-parti kávézó-cukrászdában, csoportot is szervezek rá, hogy minél több süti érzékszervi bírálatát… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!