Mai Móni

FlyLady 14.nap – az alapozó kurzus vége

Második hete Flyladyzünk, már aki velem tart; tudom, vannak, akik lelkiismeretesen próbálják velem együtt megtenni a kezdő lépéseket, vannak a látens flyladyzők, akik mazsolázgatnak ezt-azt a feladatokból, és vannak az elméletben velünk haladók, akik esténként az ágyban fekve elképzelik, hogy majd holnap ki fogják fényesíteni a mosogatójukat, mert az nagyon klassz lehet, ha reggel úgy… Tovább »

FlyLady 7. nap – még nem késő…

Akik velem együtt teszik meg a FlyLady program kezdő lépéseit, azoknak mondom: a mai, vagyis a 7. nap feladata a holnap reggel felveendő ruha előkészítése szobainasra, székre, vállfára, fotelre, kanapéra – teljesen mindegy, a lényeg, hogy ne reggel töltsük az időt a sápítozással, hogy NINCS EGY RONGYOM, AMIT FELVEGYEK…! Az eddigi kis rutinjaink:1. A mosogató… Tovább »

Lőn este és lőn reggel, 4. nap

A FlyLady 4. napjára ébredve ma frissen (kissé törődötten, na) felkeltem (a konyhában a csillogó mosogató fogadott), és miután kis családomat útnak indítottam az iskolába, eleget tettem feladataimnak: felöltöztem, az arcomat ápolgattam, két percig pakoltam egy kritikus ponton, elrendeztem az ágyat.  Lehet, hogy némelyik pont röhejesnek tűnik, mert eddig is így csináltad, de inkább örülj… Tovább »

FlyLady 3. nap

Aki elhatározta, hogy velem együtt megújítja a takarítási technikáját, annak elmondom a 3. nap tennivalóját.Mivel most előrébb olvastam az eredeti FlyLady weboldalon, azt láttam, hogy igaza volt a korábbi hozzászólóknak: Via programja sokkal átláthatóbb, illetve magyar viszonyok között ez használható. Az eredeti ugyanis csomó olyan lépést tartalmaz, amit az itteni követő nem tud végrehajtani, másrészt… Tovább »

FlyLady apológia és a 2. nap feladata

Kedveseim, mielőtt teljes szívből megutálnátok néhányan, szeretnék leszögezni egy-két tényt.1. Nem szándékozom takarítós bloggá válni.2. Abszolút elismerem a témában Via urban:eve c. blogjának tekintélyét, meg sem próbálok rá hasonlítani, tőle lopni.(Pontosabban: a takarítási rutinját illetően nagyon szeretnék hasonlítani rá, de azt hiszem, ehhez még évek kellenek…)3. A FlyLady programot nem nála láttam meg, hanem az… Tovább »

Szállj velem – avagy legyél Te is FlyLady!

Van valami sorsszerűség abban, hogy éppen most, a tavaszi fáradtságból kifelé kecmeregve akadtam rá a flylady.net weboldalra. Azt hittem, valami úttörő-féle leszek ebben, hű de jó, gondoltam, de aztán kicsit utánakutatva kiderült, hogy bizony vannak, akik ezt a programot hosszú ideje magas szinten művelik itt nálunk, Magyarországon is.De miről van szó?Egy észak-karolinai hölgy, bizonyos Marla Cilley sokáig… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!