Mai Móni

Ajándékok, amiket biztosan nem akarsz

Nekem még valahogy nem jön a karácsonyi hangulat, sőt, kezdem unni a facebook-falamon a sok karácsonyi tortát, sütit, ötletet, de mit lehet tenni, ennek van a szezonja.

Én is gondolkodtam, hogyan foghatnám meg a témát a viccesebb oldaláról, így aztán elkezdtem keresgélni a legrosszabb ajándékokat. Találtam azért olyasmit is, ami igazából nézőpont kérdése; azt hiszem, az illem azt kívánja, hogy például kést ne ajándékozzunk. De mi van akkor, ha valakinek élete álma egy bizonyos fajta kés? Miért ne kaphatná meg akár karácsonyra?

Az egyik női oldalon azt írták, hogy “még egy nő sem ugrott a pasija nyakába azért, mert horgászfelszerelést vett neki karácsonyra”. Én azért nem lennék ebben ilyen biztos.

Nos, alább olyan ajándékokat gyűjtöttem össze, amelyek biztosan nem aratnak sikert.

1. Nálam ez viszi a pálmát.

a2

 

2. A bögre gyárilag ilyen. Gusztusos, nem?a3

3. Cuki? a4

4. Szandál zokni. Mondjuk, ebben meginogtam, el tudom képzelni, hogy valaki szeretne egy ilyet.a55. Ugye, ezt nem kell indokolni…?

a3

6. Diktafon. Pápás.a2

7. Fiúk, egy klassz pulcsi?

a48. Biztos, hogy a Marika morzsaporszívóra vágyik leginkább?

a2

Jó tanácsok: ne adjunk karácsonyra szappan+tusfürdő egységcsomagot, a világ legfantáziátlanabb ajándéka. Mielőtt megvesszük a díszkardot, fontoljuk meg újra, örülne-e neki szerettünk. A porszívó, bár nagyon hasznos, ajándékként azt üzeni, anyukám, te csak melózzál. Az alakformáló alsónemű meg azt, hogy kövér vagy (ld. mérleg).

Gyertek a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni...

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Horváthné Neszrin says:

    Mondjuk én örülnék egy morzsaporszinak 😀 Azért vannak ütős dolgok… pápás diktafon. De hátha valaki most kap.ihletet, mit is hozzanak az angyalkák 🙂

  2. Horváthné Neszrin says: (előzmény @maimoni)

    A férjem oda lenne tőle, vissza már nem igazán 😀


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!