Mai Móni

Angol nyelvű táborok Magyarországon és Kanadában

Két és fél éve írtam Eszterről, aki családjával hat évvel ezelőtt költözött Kanadába. Akkor még nem tudta pontosan, mivel szeretne majd foglalkozni, aztán egyszer csak felvetődött az ötlet – mi lenne, ha a két országot összehozná, legalábbis az ifjúságot, a nyári hónapok erejéig.  Így körvonalazódott lassan, hogy nyári tábort kéne csinálni, ahol a magyar gyerekek kanadai fiatalokkal lennének körülvéve, hogy muszáj legyen angolul kommunikálni a mi nyelvünket nem bíró vendégekkel.

a75

Aztán Eszter a nyáron hazajött – és igen, igen, hozott nekem egy Kitchen Aidet! -, és körbejárta azokat a lehetséges táborhelyeket, amelyeket még Kanadában nézett meg a neten. Lélegzetelállítóan szép helyeken járt – mondta ő, aki azért már többször megfordult a Niagara-vízesésnél, például. Aztán végül két táborhely maradt: az egyik az első hallásra vicces nevű Alsómocsoládon, a másik Ajka mellett található, ezek fognak otthont adni nyáron az angol nyelvű táboroknak.

A táborok honlapján mindenféle információ megtalálható, és ezeken kívül van egy olyan “fül”, hogy “Funny Bones”. Itt vicces feladatok követik egymást hétről hétre, és a legszorgalmasabbak közül valaki ajándékba kap egy hét táborozást. Érdemes megoldani, és beküldeni a feladatokat, amelyek nemcsak nem túl nehezek, de szórakoztatóak is egyben.

a75

A táborról olvashattok a Facebookon is, érdemes megnézni!

Gyertek a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni...

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. thelpir says:

    Hogy ez milyen király ötlet! Tbb legyet egy csapásra, és mindenki jól érzi magát!
    Megszakad a szívem magamért, hogy én régesrég kinőttem ebből a korból és nem mehetek táborozni, brühühü.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!